PAUL AUER GMBH
STRAHLTECHNIK

Bad-Kreuznacher Str. 18
68309 Mannheim

Tel.: (0621) 72769-0
Fax: (0621) 72769-88

  
   

INSTALAŢII şi CABINE DE SABLARE AUER

 

CABINE DE SABLARE, pentru PRODUCŢIE, CERCETARE...

AUER fabrică de peste 50 de ani, în serie, cabine de sablare. Cu modele noastre standard obțineți o soluție optimă și verificată pentru sablare uscată sau umedă. Orice cabină pentru sablare manuală se poate modifica la un mic automat de sablare - oferim pentru toate aplicaţiile de sablare cele mai indicate cabine de sablare, instalaţii de sablare, agenţi de sablare sau accesorii.

 

 

INSTALAȚII SPECIALE

Cu instalaţiile noastre speciale ne numărăm printre specialiştii prelucrării suprafeţelor. Numeroasele instalații de sablare, integrate în linii de fabricație și de sine stătătoare, stau mărturie îndelungatei noastre experiențe, înaltei calități și flexibilitate.

 

 

INSTALAŢII de SABLARE CENTRIFUGALĂ pentru PRODUCŢIE DE MASĂ

Tehnologia de sablare centrifugală permite o mare productivitate a sablării. Cu instalațiile de sablare cu linie de transfer suspendată, în flux continuu, cu masă rotativă și cu bandă cu cuve piesele pot fi prelucrate foarte eficiant la o cantitate mare de piese. Instalația de sablare  cu tehnologie centrifugală este o alternativă la sablarea cu aercomprimat.